3 of 4 gangen diner + Segway Tour

Prijzen

Vanaf 79,99 per persoon

STORY


Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge.

Classic with a twist.

The Bishop (13 Gault Milleau punten) biedt icm een Segway tour van 60 minuten een drie of vier-gangen chef’s menu aan. In de open keuken speelt de Josper grilloven een belangrijke rol in de bereiding. Het zorgt voor de diepe smaken waarmee chef Thesing zijn gasten graag verrast. Op de kaart prijken onder andere Tarbot met Le Puy linzen en beurre noisette, Parelgort met verse truffel en eidooier en  Livar procureur met een venkelsaucijs en hete bliksem.

The Bishop is gelegen in een historisch pand van 110 jaar oud in hartje Leiden. In de keuken nemen chef Rik Thesing en sous-chef William Hogenelst de honneurs waar (Thesing was eerder werkzaam bij sterrenrestaurants De Bokkedoorns en Ron Blaauw).

Chefmenu: 3 gangen surprise  | 4 gangen surprise*.

*Uiteraard rekening houdend met dieet wensen, voorkeuren en allergieën.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief