Segway Promotions

De Segway is een echte blikvanger. Wanneer u op de segway door de stad tourt trekt u veel bijkijks, het gebeurt immers niet elke dag dat u zo’n bijzonder vervoersmiddel tegenkomt.  Daarom is de Segway bij uitstek geschikt voor promotie doeleinden. Dankzij de opvallende verschijning zet u uw bedrijf of product extra in de spotlights.

Het wordt steeds moeilijker om onderscheidend te zijn op het gebied van reclame en promotie.  Wanneer u uw bedrijf of product op een originele manier onder de aandacht wilt brengen biedt Segway promotie de oplossing. De segway is een uniek, zelfbalancerend vervoersmiddel. De segway is electronisch aangedreven en bijna geruisloos. Bovendien is de segway ook nog eens heel milieuvriendelijk. Dit maakt de segway tot een opvallende verschijning die uitermate geschikt is om uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen.

Onze promotie segways zijn aan de voorkant voorzien van een display waarop u in uw eigen huisstijl kunt adverteren. Deze displays kunnen worden bedrukt met uw eigen ontwerp en/of logo. Omdat de segway een opvallende reclameuiting is bereikt u uw doelgroep gemakkelijk, waar u ook adverteert. Omdat de segway een mobiel vervoersmiddel is kunt u Segway promotie door heel Nederland veelzijdig inzetten.

Segway promotie is inzetbaar bij o.a.:

  • Evenementen
  • Congressen
  • Beurzen
  • Festivals
  • Flyeren
  • Commercials

Promotiemedewerkers
Segway Events beschikt over representatieve promotiemedewerkers. Zij zijn ervaren in het besturen van de Segway en brengen uw product vol enthousiasme onder de aandacht. Zij beschikken over een pro-actieve houding en goede communicatieve skills. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar bij een succesvolle campagne.

Maatwerk
Wij denken graag met u mee en weet uit ervaring dat geen enkele promotieactiviteit hetzelfde is. Wij werken daarom op maat om samen met u tot de best passende oplossing te komen. Zo haalt u het meest uit uw promotieactiviteit!

Meer informatie
Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen betreft de mogelijkheden om Segway Promotions in te zetten om uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen?

Neem dan contact op via 06-46142923
of info@segwayleiden.nl


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief