Je bent nu hier Segwayleiden > Bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitjes.

Een actief en dynamisch bedrijfsuitje beleef je met Segway Leiden. Met dit bedrijfsuitje sta je niet stil maar kom je in beweging. Kies de tour die past bij jou ideale bedrijfsuitje en maak je het uitje compleet door te kiezen voor één van onze combinaties.

Er vertrekken maximaal 8 Segways per gids. Voor grotere groepen hebben wij verschillende combinaties of de Segway Workshop.

Een groep vanaf 5 personen kan zelf de eigen tour kiezen. Segway Leiden heeft verschillende tours ontwikkeld  geschikt voor elk bedrijfsuitje.

De Segway Tour is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Gelegen aan de Kanaalpark in Leiden 5 minuten van het centrum van Leiden.

Mail voor meer informatie of voor een offerte op maat naar info@segwayleiden.nl Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Leiden. Bel gerust met 06-46142923

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief