Je bent nu hier Segwayleiden > Groepen

Groepen

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Leiden denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte uitje voor groepen.

Is de groep groter dan 10 personen? De groep kan verdeeld worden en de Segway Tour kan afgewisseld worden met een andere activiteit, zoals Suppen, Escaperoom, stadswandeling of een museumbezoek. Ook kunnen wij extra Segways en instructeurs inhuren, zodat je gezellig als groep op pad kunt gaan. Hierbij worden transportkosten in rekening gebracht.

Segway Leiden biedt twee verschillende standaard tours aan: Standaard Tour en de Toeristische Tour. Wil je liever een andere route of langer Segwayen? Een tour op maat is natuurlijk mogelijk! Wij denken graag met je mee.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayleiden.nl Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van uw groepsuitje in Leiden!

 

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief