Je bent nu hier Segwayleiden > Informatie

Informatie

Wie zijn wij
Segway Leiden is de partij voor Segway tours op Maat. Segway Leiden bied tours op maat aan in onder andere Leiden, Katwijk, en Noordwijk. Wilt u met een Segway toeren door een andere stad? Op verzoek brengen wij de Segways met begeleider naar u toe. Segway Leiden maakt voor iedere groep een toer op maat.

De tour
Een ervaren gids neemt je, na een korte instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van een stad op een bijzonder vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

segway hurenWat is een Segway?
Een Segway is een uniek vervoersmiddel waarmee je met gemak en plezier kilometers maakt zonder er moeite voor te doen. Vind je balans en word één met de omgeving. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.

Een Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijd de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat. De juiste balans vinden is niet moeilijk omdat de Segway zelfbalancerend is. Het is een beetje skiën op het droge maar dan kinderlijk eenvoudig.

Het aantal Segway’s
De Segway’s van Segway Leiden staan in Leiden wij werken samen met Segway Events en samen hebben wij meer 40 Segway’s beschikbaar. Daarnaast werken wij ook nauw samen met Segway Rotterdam en Segway Den Haag. Op beide locaties staan nog eens 10 Segway’s welke wij kunnen inzetten.

 

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief