Je bent nu hier Segwayleiden > Inzet promotie

Inzet promotie

De Segway is een echte blikvanger. Wanneer je op de Segway door de stad tourt trek je veel bekijks, het gebeurt immers niet elke dag dat je zo’n bijzonder vervoersmiddel tegenkomt. Daarom is de Segway bij uitstek geschikt voor promotie doeleinden. Dankzij de opvallende verschijning zet je jouw bedrijf of product extra in de spotlights.

Het wordt steeds moeilijker om onderscheidend te zijn op het gebied van reclame en promotie. Wanneer je jouw bedrijf of product op een originele manier onder de aandacht wilt brengen biedt Segway promotie de oplossing. De Segway is een uniek, zelfbalancerend vervoersmiddel. De Segway is elektronisch aangedreven en bijna geruisloos. Bovendien is de Segway ook nog eens heel milieuvriendelijk. Dit maakt de Segway tot een opvallende verschijning die uitermate geschikt is om jouw product of bedrijf onder de aandacht te brengen. Segway Leiden is u hierbij graag van dienst!

IMG_1935IMG_2022

Onze promotie Segways zijn aan de voorkant voorzien van een display waarop je in je eigen huisstijl kunt adverteren. Deze displays kunnen worden bedrukt met je eigen ontwerp en/of logo. Omdat de Segway een opvallende reclameuiting is bereik je jouw doelgroep gemakkelijk, waar je ook adverteert. Omdat de Segway een mobiel vervoersmiddel is kan je Segway promotie door heel Nederland veelzijdig inzetten.

Segway promotie is inzetbaar bij o.a.:

  • Evenementen
  • Congressen
  • Beurzen
  • Festivals
  • Flyeren
  • Commercials

Promotiemedewerkers
Segway Leiden beschikt over representatieve promotiemedewerkers. Zij zijn ervaren in het besturen van de Segway en brengen je product vol enthousiasme onder de aandacht. Zij beschikken over een pro-actieve houding en goede communicatieve skills. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar bij een succesvolle campagne. Onze promotiemedewerkers zijn al vanaf €27,50 per uur beschikbaar.

Maatwerk
Segway Leiden denkt graag met je mee en weet uit ervaring dat geen enkele promotieactiviteit hetzelfde is. Wij werken daarom op maat om samen met jou tot de best passende oplossing te komen. Zo haal je het meeste uit jouw promotieactiviteit!

Meer informatie
Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen betreft de mogelijkheden om Segway Leiden in te zetten om jouw product of bedrijf onder de aandacht te brengen?

Neem dan contact op via
06-46142923 of info@segwayleiden.nl

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief