Je bent nu hier Segwayleiden > Over ons

Over ons

Beweeg je door Leiden op een Segway.

Segway Leiden biedt verschillende tours en arrangementen aan. Beweeg je door Leiden op een Segway. Een uniek vervoersmiddel waarmee je makkelijk door de straten scheurt. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijd de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat.

Gidsen
De tours worden gegeven door onze ervaren gidsen. Per gids vertrekken er maximaal negen Segways, deze neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Leiden op  een bijzonder vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Tours
Wij bieden Reguliere tours maar ook tours die u met uw groep/ gezelschap heeft bedacht . Een groep vanaf negen personen kan zelf de eigen tour kiezen. Vraag naar de opties/mogelijkheden of  stel uw plan(nen) aan ons voor.  Wij denken graag met u mee.

Ook voor bedrijfsuitjes staan wij open voor suggesties en/ideeën. Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayleiden.nl Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Leiden. Bel gerust met 06-46142923

Adres:
Segway Leiden is gevestigd aan de Kanaalpark 157 in Leiden. Segway Leiden is gevestigd in het verzamelgebouw De Plek in 5 minuten van hartje centrum. Op het terrein zijn er een aantal bezoekersplekken maar er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. De kosten zijn voor de eerste twee uur €0,20 per uur en daarna €2 per uur.

Komt u met openbaar vervoer kijk dan op 9292ov

 

 

Let op:

Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent op onze locatie. Bent u te laat dan gaat dit van uw tijd af!

Boek nu

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief